Дизайн інтер’єру салону краси BE_MORE

Львів | 2022 | Під ключ

Дизайн інтер’єру салону краси BE_MORE

Дизайн інтер’єру салону краси BE_MORE ми розробляли з особливою любов’ю. Він сучасний та водночас надзвичайно вишуканий. Білі стіни гармонують з сірим відтінком стелі, яка на всю її площину закрита решіткою. З нею на тонких підвісах-струнах золотистого кольору звисають вінтажні світильники з плафонами молочного кольору у вигляді грона куль різного розміру.
Дизайн підлоги салону краси напрочуд елегантний: чудовий паркет-ялинка світлих тонів слугує тлом, на якому розташувалися столики з прямокутними стільницями та ніжками у вигляді простих прямокутників, яким додає вишуканості золотистий колір.
Великий манікюрний зал оформлений в єдиному стилі — всі столики та крісла належать до однієї колекції. Зона для педікюру відділена білою перегородкою, якою слугує стелаж для витратних матеріалів, та композиція з вертикальних планок, що нагадують колони. Остання виконує роль основи для величезного круглого дзеркала в золотистій рамі.
Крісла для клієнток в зоні педикюру ми вирішили розташувати на подіумі. Для відвідувачів підібрали два масивних та неймовірно затишних м’яких крісла з оббивкою відтінку слонової кістки. Біля них розташувалися два вузенькі пуфи-підставки для ніжок, оздоблені чорною глянцевою шкірою, столики для майстрів та лампи.
Дизайн санвузла відповідає загальній концепції. Санвузол витриманий в білих та рожевих тонах, накладна раковина незвичайної форми стоїть на тумбі в стилі лофт. На стіні тут повторюється той же малюнок фантазійних листків пальми в пастельних тонах, що й у манікюрному залі.

Львів. #Дизайн_інтерʼєру

  • SHARE: